Sponsorportræt: Brian Beton i sit rette element

Brian Knudsen fra Fårup Beton

I den kommende tid vil vi fra Randers ElitesportsCollege side sætte fokus på vores vigtige samarbejdspartnere og sponsorer. I forbindelse med vores første sponsorportræt kørte vi en tur til Fårup for at mødes med direktøren for Fårup Beton, Brian Knudsen.

Brian er 3. generation i det familiedrevne firma, der har eksisteret i over 50 år, og han har for 2 år siden overtaget direktørposten efter sin far Flemming. Brian er ekstremt sportsinteresseret, og i selskab med resten af familien følger han de lokale hold tæt. Familien er således faste gæster ved Randers FC og Randers HH’s kampe. For nyligt har Brian også involveret sig i Randers Herre Håndbold, hvor Fårup Beton er blandt sponsorerne, og Brian er blevet valgt til bestyrelsen og sidder som næstformand.

Fårup Betonindustri har været sponsor og samarbejdspartner med Tradium/Randers ElitesportsCollege siden 2005, så det er en trofast og loyal partner, vi besøger i middagspausen på en solskinsdag i juni.

Om samarbejdet siger direktør Brian Knudsen:

Vi er glade for at være en aktiv del af talentudviklingen i Randers og omegn, og vores sponsorat skal ses som et klart signal om, at vi gerne vil være med der, hvor tingene sker. College-eleverne er seriøse unge mennesker, der ofrer meget for deres idræt, og det er min oplevelse, at de egenskaber, de får med via talentmiljøet, er med til at gøre dem stærkere og mere kompetente unge – også uden for banen. Jeg har både via mine egne børn og deres kammerater oplevet, hvor udviklende det er for dem at være en del af et elitært miljø, hvor gode vaner, sund levevis og fysisk overskud er nøgleord.

Idræt er blevet en vigtig del af Randers’ DNA og noget, der giver os en fælles identitet og følelse af samhørighed. Her er Tradiums/ElitesportsCollege arbejde med de unge mennesker en vigtig grundsten. Derfor er vi glade for og stolte over, at de unge mennesker løber rundt med vores logo på tøjet. Samtidig er det spændende for os at være en del af sponsorsamarbejdet, hvor også Dansk Revision, QuickPot og Sparekassen Kronjylland er med.