Sponsorportræt: Steen fra QuickPot

Steen fra QuickPot er tosset med fodbold

QuickPot har været samarbejdspartner for Randers ElitesportsCollege siden 2006 og direktør for virksomheden, Steen Haugaard Fransen, har alle årene været meget engageret og interesseret i samarbejdet omkring talentudvikling – og primært fodbold.

Steen startede i 1993 QuickPot, der har hovedsæde i Viborg, og siden har virksomheden udviklet sig, og der er således pt 28 værksteder, der beskæftiger 160 mekanikere og dækmontører. Det helt centrale i virksomhedens koncept er, at de altid har konkurrencedygtige priser og alligevel ikke går på kompromis med kvaliteten. Lige nu har Steen også gang i sit nyeste projekt My Business, der er kontorhotel, hvor mindre virksomheder kan leje kontorpladser. Der er sørget for alt fra kaffen til skrivebordet, så det eneste man selv skal have med er pc’en.

Steen omkring samarbejdet med Randers ElitesportsCollege:

“Det har stor betydning for Randers og hele vores identitet, at vi har et koncept som ElitesportsCollege. Vi fastholder engagerede unge i byen, og samtidig tiltrækker vi dygtige unge fra resten af landet. Det er spændende at se den udvikling, der har været de senere år, hvor vi eksempelvis har fået mange flere fodbolddrenge på diverse U-landshold – primært i kraft af college og samarbejdet med Randers FC. Vi har været med omkring Randers FC siden starten, og det var naturligt for os også at indgå i samarbejdet omkring talentudviklingen.”

I sin fritid er Steen formand for Helsted Fremad IF, hvor han laver et kæmpe stykke frivilligt arbejder. Her er et godt eksempel den kunstgræsbane, som Helsted blandt andet via Steens store indsats har fået etableret.

Fra Randers ElitesportsCollege siger vi tak for støtten og det mangeårige samarbejde.

Steen foran sit nyeste tiltag,
My Business, der er placeret
i industriområdet i Helsted.